eng beszéljünk!

Kik vagyunk?


Az Outlast egy budapesti székhelyű webfejlesztő stúdió. Fő profilunk, hogy a legújabb trendek és technológiák segítségével igényes, felhasználóbarát weboldalakat, valamint mobil, tablet és social alkalmazások dizájnját és technikai megvalósítását biztosítsuk ügyfeleink részére.

Mit gondolunk a fejlesztőmunkáról?

Nálunk a munkaidő része a K+F: bár a web- és mobilfejlesztő technológiák a leggyorsabban változók közé tartoznak, mi lépést tartunk ezekkel a trendekkel. Ügyfeleinknek ebből semmit sem kell észlelniük: szép és egyszerű weboldalakat kapnak, amelyek egyszerűen csak működnek, minden felületen és megjelenítő eszközön.

Barátságos kockák vagyunk

Csapatunkat három fejlesztő, egy adatbázis-szakértő, egy projekt menedzser, és egy grafikus-designer alkotja. Igazi barátságos kockák vagyunk, akik profi és látványos kommunikációs eszközökkel, trendi kávézókban hálóznak be Téged.

Az egész világ az irodánkban

Többek között brit, amerikai, német, holland és ír ügyfelekkel dolgozunk, és persze számos hazai vállalkozásnak: a Next Wave Europe partnereként többek között a Nike, a L’Oreal, a UPC, a Bunge és a Fressnapf számára készítünk social alkalmazásokat, weboldakat.


Nézd meg a műveinket a Facebookon

Segíthetünk?


E-mail: hello@outlast.hu
Telefon: +36-30-385-8484
Iroda: Ferenciek tere 2., Budapest
(általában itt vagyunk)
Iroda: Reichenberger 98., Berlin, DE
(néha itt is feltűnünk)

We're Hiring!